Det du dricker när du inte dricker

Jag fick världens roligaste uppdrag denna veckan! Tillsammans med Seedlip och Cask&Co har jag fått ta fram min alldeles egna version av alkoholfri drink. Så jävla kul! Om Veronica var en GT, vilken skulle jag då vara? Såklart en sommarflört mellan en klassisk South Side och mina så älskade norrländska skogar! Och voila! Seedlips tanke är att vara produkten vi dricker när vi inte dricker. Denna är destillerad och sockerfri med noter av gröna ärtor, hö och rosmarin. Så naturligt och faktiskt SÅ GOTT! Blev förvånad själv över hur god jag tyckte den var med tanke på att jag definitivt aldrig gillat alkoholfria alternativ hemma på bordet. Nu gäller annat. Köp och njut mina vänner!

Processed with VSCO with a5 preset
South Side of Norrland i samarbete med Cask&Co och Seedlip

En reaktion till “Det du dricker när du inte dricker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.