dernières nouvelles (breaking news)

När jag för 5 år sedan startade mitt lilla, rätt så jävla gråa, Instagramkonto så kunde jag aldrig tänka mig hur det skulle komma att utvecklas. Det är sjukt egentligen hur mycket det forumet betyder för mig idag. Ni är en stor anledning såklart. Jag hade aldrig träffat min sambo, aldrig roadtrippat till södern för att träffa några av er och jag hade definitivt inte varit denna free-spirit-woman jag är idag. Så nu kommer ÄNTLIGEN bloggen. Det känns pirrigt, perfekt och underbart. Jag har så mycket jag vill dela med mig av till er och Instagram är lite för litet för att jag ska kunna skriva som jag vill. Förvarning inför hur min bloggvärld kommer se ut kanske vore på sin plats för jag har NOLL FILTER. Däremot är jag aldrig nedlåtande mot andra eller ens i närheten av att vilja sätta en negativ prägel på mina inlägg. He ska va kul, men ni ska också få se sidorna där jag kanske inte mår helt bra också. Såklart. Det finns så mycket planer i min sjuka hjärna och jag är så tacksam att ni vill hänga med mig! Detta blir helt klart en fin förlängning på Hiippieshake vilket innebär massa spritromantik, selfies, inredningsinspo, håll-käften-jag-är-grym-inlägg och bistron. Bistron är en grej som vi själva byggt upp när min sambo är sjukt jävla grym på att laga mat. Helgerna består ofta av någon slags kulinarisk upplevelse och det är lika roligt varje gång. Vet inte hur många gånger jag hört skriket från köket: KOM Å TA EN BILD NU SÅ JAG FÅR ÄTA NÅN JÄVLA GÅNG! Det är Bistron det. Jag ser fram emot att dela mer av mig med er och jag hoppas ni lämnar kommentarer, FÖLJER(!!!) och delar. Scrolla runt, säg till om nåt är galet någonstans och spread the love.

Idag är det FREDAG, vilket innebär nån slags gin-upplevelse hemma. Får se om jag hinner posta ett inlägg om det, MEN!! På söndag kommer ett nytt inlägg och jag kan säga såhär… Min mamma får vara beredd, för det är resa tillbaka i tiden. En svunnen tid där hennes dotter aldrig gjorde direkt dumma saker eller var skyldig till direkt nåt. Tänkte ändra på den fina bilden min mor har om mig. Snällt och ödmjukt som fan tycker jag.

10 saker inte ens min mamma vet om mig kommer på söndag!

Stay tuned. Kärlek till er.Color logo with background

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.