Dusch-kurs för aggressiva mammor

Okej, så efter dagar när allt går liiiite snett och humöret tiltar mer åt det passivt aggressiva så duschar jag alltid rålänge och pustar ut i ensamhet. Alltså det är seriöst BÄSTA medicinen när jag är upprörd. Så jag ska tipsa er om mina favoriter hemma just nu. Jajjemän! Dessa produkter använder jag flera gånger i veckan och har kört med samma länge nu. DOM ÄR VERKLIGEN SÅ JÄVLA BRA! Alla ska ha dessa hemma. Nu kör vi:

estelle&thild:s Recovery Night Cream och Deep Cleansing Detox Mask. På riktigt helt magiskt bra båda två. Lite dyrare än plånboken vill men väl värda stålarna. Ni hittar bägge hos Eleven och frakten hem går skitfort! Du kan typ använda dessa redan på tisdag om du är snabb på knappen.

Har man en gång testat Rituals Hammam-serie så tänker jag att man fan inte byter bort det mot nåt. Skrubben som är ett slags salt är helt ljuvligt och tuben i bild innehåller en BLACK SOAP. Den ska du använda INNAN skrubben för att få ännu bättre resultat. Dom luktar himmelskt och varje år får jag dessa i julklapp av syrran. Fy fan vad bra. Ni hittar dessa på Lyko!

Sist men INTE MINST dessa! Världens bästa jävla budgetköp du kan göra. ACO har enligt mig alltid väldigt bra produkter men dessa är ALL TIME FAVE! Jag köpte hela serien från Apoteket Hjärtat. Dagkräm, nattkräm och cleanser. Dom ger verkligen ett superfint glow och jag behöver inte ha dåligt samvete när jag vill panga på ordentligt med kräm i ansiktet. Dom pallar en stram budget helt enkelt. Har dom alltid hemma! ALLTID.

Nu är jag klar med hela aggressions-duschen och mår så mycket bättre! Tillbaka till livet för filmkväll med alla mina fyra pojkar. Ja, Albert är en i gänget helt klart.

Kram/ V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.