10 saker inte ens min mamma visste om mig

”Det högsta i livet är att göra det som folk säger att du inte får”

img_3800Jag vet att min mamma är fett nervös nu. Fy fan alltså. Tänker att hon sitter hemma redo med en egen lista där det står alla möjliga obskyra och läskiga saker hennes dotter gjort under alla sina ungdomsår. Så är ni redo? Detta blir kul för det är verkligen så att hon inte har en aning om dessa 10 (!) grejer ur mitt liv. Ändrar på det NU. Tre två ett nu kör vi!

1. Jag är piercad i höger bröst. Ja, jag vet… du var inte jättenöjd när jag piercade tungan i smyg i gymnasiet så kan bara tänka mig hur du känner nu.

2. Jag har varit piercad i vänster också. Ha! Det trodde du inte va? Ooops!

3. När jag var typ 18 eller nåt sånt så snodde jag en flaska vodka från farmor. Den tog slut jävligt fort. God som fan. Farmor ringde mig dagen efter och sa försiktigt: Det är lungan, Veronica. Jag har redan ersätt flaskan *blink blink* vi säger ingenting till morsan bara.

4. Jag skolkade så in i helvete i trean. Alltså hutlöst mycket. På gymnasiet, inte lågstadiet. På den tiden när jag var liten var jag fan from som ett lamm… ish.

5. Minns att jag plankade in på Lilleputtlandet i Skellefteå (typ ett äventyrsland för barn) när jag var runt 11… jag trodde vi var fett osynliga men SJÄLVKLART såg personalen allt, jagade oss genom indianskogen, in i hoppborgen och ut ur parken med hot om polisanmälan skallandes efter oss alla. Sov inte på 43 dagar.

6. Nu tänker du kanske att ”jamen okej, kan ändå tänka mig att Veronica gjort en sån sak, men Erika (syster) skulle ALDRIG göra nåt sånt.” Jo. Hon var med. På inverkan av yours truly ofc.

7. Jag har fyllecyklat in i den där lilla jävla korvkiosken som fanns längs gågatan i stan. Den var i vägen helt enkelt.

8. När jag var 17 rökte jag för första gången bara för att jag fått veta att killen jag gillade inte alls gillade mig. Tänkte att det kanske förändras om jag kör en fri tolkning av Grease och röker jävligt coolt på rasten liksom. Fungerade inte och jag spydde inne på skolans toalett efteråt.

9. Jag har ingen aning om vilken hund som är vilken hemma hos er. ALLTSÅ NOLL ANING. Dom heter nåt det vet jag.

10. Jag och en polare smugglade in alkoläsk på det lokala badhuset. Festade som fa-an i bastun och slängde flaskorna i en sophink efteråt. När vi nästa gång åkte dit hade dom satt upp en stor skylt på entrédörren där det stod: ALKOLÄSK FÅR EJ MEDTAGAS. Vänligen kontrollera era barns ryggsäckar. HAHA! Jag var 18 och ingen kollade min väska naturligtvis. Lösningen här var ju fan jävligt enkel. Vi tog med öl gången efter istället. SKOJA!!!!!!

Nämen fan vad elak jag äääääääär som skriver ut allt det här! Fast nä, det känns faktiskt riktigt jävla ruuuuligt och typiskt labilt gjort av mig.

Släpp söndagsångesten nu, min mamma mår säkert sämre än du just nu. ÄLSKAR DIG MAMMA! Btw…

Vad vill ni läsa för ’10 saker-lista’ nästa gång? Bring the inspo!

Kärlek/ V

4 reaktioner till “10 saker inte ens min mamma visste om mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.