Arts & Cat


Nu kommer ett helt vanligt ‘kära dagbok’ inlägg. Sitter med två tentor och en katt uppe i sängen. Med tanke på att jag inte studerat på en jävla massa år så går det jättebra och jag är stolt över mig själv att jag har sån självdisciplin. Sitter oftast varje förmiddag, sliter häcken av mig under veckorna och sen tar jag helg! Så skönt. Efter dessa tentor är klara och när sommaren närmar sig hoppas jag på att bli antagen till sommarkurser i Kriminologi. Älskar ämnet och är besatt av sjuka människors hjärnor och hur dessa tänker. Det är så intressant! Nöter mig igenom alla dokumentärer som finns och är alltid bänkad när det är vadsomhelst med GW på tv. Anyway! På det sättet ska jag mest troligt spendera sommaren. Jag är dock fett nervös över att inte komma in på utbildningen det är tänkt jag ska gå till hösten. Mina betyg är svinbra egentligen men är ändå orolig att det inte räcker. Aldrig gjort högskoleprovet pga SÅ JÄVLA DÅLIG på matematik. Usch. Alltså hatar det. Men förhoppningsvis går det vägen och jag kan påbörja resan mot Vårdadministratör. I folkmun: Läkarsekreterare. Jag tror det kommer passa mig jättebra och ser så fram emot att byta inriktning. Drömmen är att jag även ska orka plugga någon strökurs samtidigt för att jag ÄLSKAR att studera. Jo, det är sant. Fick jag skulle jag studera forever.

Nu tillbaka till böckerna, en klängig katt och existensialismen. Fri vilja och allt det dära.

Tack för all fin respons angående gårdagens inlägg. Ni är underbara.

Kram/ V

2 reaktioner till “Arts & Cat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.