Hump day och en simpel GT

Ibland är enklast möjlig absolut godast. Idag gin med noter av lingon, en neutral tonic och såklart äkta norrländska lingon i ett jävligt fint glas. Ni hittar glasen HÄR btw. Bra pris och en riktig fave här hemma oavsett vi dricker vatten, rom eller gin.

Smarr smarr och njutning i ett glas. Å på tal om njutning… Min sambo kom hem idag så nu blir humpday-mode och en avkopplande gin & tonic i soffan. Extremt välförtjänt för idag har jag avslutat ännu ett kapitel ur mitt liv som varit rätt jobbigt. Detta innebär att jag snart kommer må ännu bättre. Magi! Det är ingenting jag egentligen vill prata om men däremot något jag vill fira! Jag kan tjata om detta i oändlighet: Följ din magkänsla och kriga för det du vill. Är något tungt eller jävligt jobbigt så KÄMPA! Det blir verkligen bättre! Jag är levande bevis på det.

JA JUST JA! På söndag kommer pinsammaste listan ever. Iaf för mig. Kan tänka mig att vissa av er kommer relatera dock. 10 fördomar och jävligt piniga tankar jag hade när jag var 17 comin’ sooooon. Alltså jag lovar att jag var hälften patetisk och hälften dum i hela huvvet. Hur hamnade jag här med tanke på hur jag var funtad som ung vuxen?! Fattar inte.

Love/ V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.