Klänning, jeans och fat sneakers

img_4192-3


Det här kan bli ett roligt återkommande inslag på bloggen! Dagens klädval. Jag är en sån med tusen stilar, men landar alltid i nån slags boho/rock-mix. Min garderob är omfångsrik af och jag har seriöst allt från bodys till supersnäva kostymskjortor. ALLT FINNS. Men jag hamnar hursomhelst alltid här. Med mönster, långa öppna klänningar, slitna jeans, svart nagellack och smycken som skriker fina budskap. Det är jag. Det i bild är en sån jävla favorit. Ett sånt där plagg som alltid sitter snyggt och får mig att inte känna mig så off efter viktuppgången jag krigar med just nu. Denna är från BikBok. Förutom Asos så köper jag nästan alla mina kläder från just Bikkan. Kanske lite förkärlek när jag själv jobbat där men det går inte förneka hur jävla balla kläder dom har! LOVE! Ringarna hittar du HÄR och armbandet HÄR.

Kläder ska vara SKÖNT. Jag gjorde misstaget länge att ha för små storlekar vilket sporrade en jävla massa skeva bilder av mig själv. Ge dig Veronica! Du ska ha sköna kläder som passar. Min röv kommer inte i några par av dom byxor jag hade för två år sedan. Hatade mig själv jättemycket för det men sedan insåg jag att jag verkligen var alldeles för förbannat smal förut. Idag är jag mer som jag ska vara! Matglad och hälsosam. Eller ja… kanske inte är direkt hälsosam men bannar mig iaf inte över vad jag stoppar i mig. Sluta med det du med!


Det går btw SKITBRA att ha jeans plus klänning plus tunika plus fat sneakers. ÄLSKAT FAN FAT SNEAKERS!!!!!! Dom här köpte jag asbilligt på nätet. 250 pix eller nåt sånt. Förresten (som ni kommer märka) så klär jag mig varken efter säsong eller efter vad modebloggare/media tycker och tänker. Något av det värsta jag vet är när dom typ har modespecial i Nyhetsmorgon och nån person hävdar vad vi borde ha på oss till allt jävla möjligt. ‘Måsten till nyår’ eller ‘måsten i sommar- så klär du dig rätt!’ Åååååååå. Så tröttsamt! Tycker det är pinigt! Gå din egen väg. Herreguuuuuu.

Nu ska jag ta tag i att försöka luska i vad våra kontorsstolar från Dux kan vara värda! La upp en händelse på Insta om detta. Vi har åtta (!) stycken så kommer definitivt inte behöva alla i hemmet. Så coola och så retro! Vet ni nåt eller är ute efter just precis såna skicka DM.

Sees!

All kärlek/ V

5 reaktioner till “Klänning, jeans och fat sneakers

 1. Elin

  Du har ett ”shitmajgaad snyggt” halsband med en stor örn eller nåt, vart har du hittat det? Har letat ööööverallt men hittar inget liknande!

  Gillad av 1 person

  1. Veronica

   Åh! Mitt favvo! Det är från Regina Gräns. Vet inte om hon pysslar med smycken fortfarande men googla på hennes namn så borde nåt komma upp! 🙌🏼🐍🌈🔥⭐️💗✨

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.