Fuck yeah! Den här är god på riktigt!

ALLTSÅ DENNA! Absolut ny favvo för mig!

5cl Tangueray Lovage, färsk salvia, massa is och Fever Tree:s flädertonic. Blanda ordentligt och va va vooooom! Fräsch och somrig som fan! Den känslan vill väl alla ha litegrann av?! Hem och gör den barra!

Vintipsen kommer en annan gång pga LAT HALLÅ!

Eller inte direkt lat, har tränat i en timma idag och helgstädat huset. Så jävla nice! Björn står ute i garaget och meckar med sin nya hoj och jag trycker grapefrukt. Typ det godaste jag vet! Nån fler som håller med mig?

Jag har förresten sån satans ångest över att jag aldrig tränar längre, men nu är jag igång! IGEN!!! Måste verkligen skärpa mig. Jag behöver träna för att må bra, men alltså motivationen är lite sisådär. Ska kriga mig genom den här våren. Så ä dä ba! Självdisciplinen är det egentligen inget fel på och när jag väl är igång så är jag fan väldigt duktig. Klapp på axeln. Klapp klapp. Jag har så mycket lättare att gå upp i vikt nu också. Ja, jag vet, jag är värsta bodypositive- människan verkligen men när jag inte trivs i mig själv så blir jag lagom nedstämd och förbannad över att jag liksom ‘letting myself go’. Det handlar om hur jag känner mig inte vad jag väger. Väger mig aldrig längre för det ger mig ingenting utan jag är ute efter KÄNSLAN. Alltså känslan när kläderna sitter som jag vill och allt det där. Aaaaaaah, längtar till jag är back on track.

Va fan nu kom jag ju in på nåt helt annat än kvällens ginlove! Spelar roll. Den där blev iaf SKITGOD.

Trevlig helg på er nu babes & boys!

/V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.