Le Bistro is open!

Vi är såna jävla köttätare. Skulle aldrig kunna leva ens utan tanken att få käka kött (sorry) och den här ‘rätten’ gör vi typ en gång i veckan. Don’t worry, vi köper alltid bästa möjliga svenska, lokala, ekologiska köttet från nån kossa som är skitsöt. Så nu vet du de! Bara en helstekt flankstek, skjuts in i ugn, skiva i lååååånga strimlor, strö över flingsalt och servera direkt på brädan. Asså värsta lat-go-svullar-maten. Perfekt för hockeykvällen (inte mitt eget val där men…)

Det är så easy peasy och helt ärligt… vem fan vill stå och laga mat heeeela kvällarna alla dagar i veckan? Inte vi. Välj dina krig!!! Nu är jag så jävla mätt att jag aldrig mer någonsin ska resa mig ur soffan. Tack Björn. Tack som fan.

Och ja jag hädar och dricker VITT till kött! Gör väl som jag vill och helt ärligt… drick det du tycker är gott och känner för i stunden. Det här var supergott och billigt! Ibland ska det inte vara så jävla fint i kanten. Kött. Vin. Och vi. Å THE DIRT!!! Kom ut idag på Netflix. Fy fan alltså. Det här blir sjukt.

Kiss kiss bang bang/ V

2 reaktioner till “Le Bistro is open!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.