Vårkänslor och långsam död på löpbandet


Detta är precis som det låter. För det första så är det fan vår nu. Snön smälter! För det andra kan så vara att jag ligger död på löpbandet och katten kommer börja äta på mitt ansikte snart. Phu! Att man nästan ska dö för att komma i form. Vilken ambivalent morgon.

Här är då vårat vardagsrum. Hej hej! Allt och alla samlas alltid här. Vi tränar, barnen leker och kompisarna dricker spriten. Inte nödvändigtvis samtidigt. Vi ska måla här inne snart och drömmen vore om vi kan ha råd med att slipa upp golvet en dag. Det är SÅ FINT, men jävligt slitet och med stora fula fläckar lite här och var. Jag älskar den här platsen ändå. Det är liksom… luftigt och mycket plats för allt möjligt. Är det nån som har fixat upp ett sånt här golv förut? Är det liksom så jävla dyrt och jobbigt att jag måste sälja min själ till Satan eller?


Björn fiskar katt. Mindre lyckat projekt, jag trycker min regelrätta extremt smarriga frulle. GRAPEFRUKT IGEEEEEN!


Jag ska absolut bli bättre på att lägga upp helt vanliga bilder som livet ser ut. Det kommer bli lagom stökigt och jag har en sån där garderob som Monica i vänner har… ni vet den med massa skit i. Alltså vi har typ två såna rum. Allt är inte så jävla perfekt som det alltid ser ut, dock är jag pedant deluxe så det är iaf hyfsat städat jämt, men jag har mina spöken i garderoben. Köksskåparna exempelvis. Och alla slags förrådsutrymmen. Ni skulle dö om ni såg.

Hörs imorrn. Då kommer veckans lista!

/V

En reaktion till “Vårkänslor och långsam död på löpbandet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.