It’s the claaaaaaaw!

Det var två år sedan sist! Som jag längtat efter långa naglar alltså. Det spelar ingen roll att det är knepigare att knäppa jeansen eller knappa på telefonen, nu har jag dom! Är relativt bortskämd med både fransar och naglar när min syster gör både och! *evil plan laughter*

Hursom så är jag suuupernöjd. Älskar när naglarna är nude och passar till precis allt. Ringar på fingrarna blir såååååå mycket mer fancy nu också än på mina fula, rynkiga, korta jävla korvar till fingrar.

/ V

2 reaktioner till “It’s the claaaaaaaw!

  1. Anette

    Åh jaaaaa! Visst är det härligt!
    Det första jag gjorde när jag bytte tillbaka till kontorsjobb efter att ha gjort ett litet ”gästspel” på ett år inom restaurang var att boka tid för att fixa naglarna igen… Nu – can’t live without them! 😀

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.