60-talet(?) ringde

Jag har fått hem lite gamla prylar! Igen! Som vanligt tycker jag det är hur kul som helst även om jag inte har nån jävla aning om var vi ska ha prylarna. Där är jag lite lik min pappa, men jag hävdar att jag samlar på vettiga saker till skillnad från honom som sparar typ gamla batterier och en trasig stereo från 1987.

I alla fulla fall! För några dagar sedan kom Björn hem med tre såna här:

Vi har alltså TRE som sagt. Vad fan ska jag göra med dom?? Ingen aning, men nostalgiblodet som rinner i mina ådror skriker typ. Tror denna är dansk och heter Lanterna Danica, men tar mer än gärna emot ytterligare info som värde och historia.

Den här var också rätt ball. En gammal skylt som legat bortglömt since forever. Än en gång har jag ingen aning om var eller om vi ska ha den någonstans men den är cool!

All the love/ V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.