Helgens spretigaste inlägg och 10 sämsta låtarna jag vet!

Så var det söndag igen! Fattar inte hur tiden kan gå så otroligt fort veckorna barnen är med oss. Alltid lika trist när dom åker… buhu! Den här helgen är min första helg på länge som jag hållit mig från alkohol, godis och diverse högar med ost. Mår så jäkla bra och det känns att denna veckan gjort skillnad för min kropp. Med andra ord är jag pepp af på kommande månader och resan mot målet känns så jäkla kul! Att nolla alkoholen är kanske det bästa beslutet jag tagit på väldigt länge. Enda jag kommer sakna är att dela fredagsdrinken med er, men har en sambo som säkerligen är med på att få några drinkar då och då.


I alla fall så har vi gjort absolut noll i övrigt. Somnat tidigt, vaknat tidigt och medan barnen fikat frukost har jag tränat. Sovrummet har varit en väldigt god vän i helgen och tror vi alla slocknat innan elva både torsdag, fredag och lördag. Det är så förbannat skönt att bli äldre och ÄLSKA såna kvällar. Det är livet! Speciellt når morgonsolen gör såhär med vårt sovrum. Sol sol sol!!

Vi är inne i en couronne-period och spelar det typ 45 ggr per dag. Lillebror är rätt kass än så länge men storebror slår mig varje jävla gång. Känns jättebra i vinnarskallen!


Vide bojkottade hela tjottabalooet pga dålig förlorare och kass couronne-spelare och använde istället spelplanen till helt andra ologiska saker. Exempelvis till att rada upp alla POP!- gubbar, Hulken och Groot.


Björn lagade Biff Rydberg till oss igår. Det är verkligen inte en av mina personliga favoriter men när han gör den blir det så JÄVLA GOTT! Han får en klart lysande 10:a. Barnen var jävligt skeptiska inför grädde med senapspulver i men Vide vågade smaka. Vuxengrädde (vilket BARA låter snuskigt som fan) var äcklit och skulle aldrig någonsin i livet ätas igen. Vi får väl se om den saken. Jag är sååååå otroligt bortskämd med en man som är grym på matlagning. Alltid något nytt, spännande och tidvis jävligt onyttigt! Att jag lagt på mig dessa klassiska sambokilon är verkligen inte konstigt alls.


Vi var ute en sväng i tokblåsten och jag stegade in i bastustugan för att se om jag fortfarande älskar valet av golv vi gjorde i somras. DET GÖR JAG. Fy fan vad fint. Längtar så ini helvete till det är ljumma sommarkvällar som hälsar på och vi kan sitta härnere med kvällssolen över sjön. Det är magiskt i Burträsk på somrarna.


Barnen har som söndagsrutin att städa sida egna rum innan dom ska tillbaka till sin andra familj. River är helt grym på detta. Så ordentlig 7-åring. Jag tror det kan ha att göra med att detta är första gången han faktiskt har en alldeles egen plats när det är mammavecka. Innan har han och Vide delat och det känns som att han nu när han snart är 8 år behöver eget space.

Vi har verkligen inte gjort mycket men det behövs såna här helgen. Inga planer och inga måsten. Det är ganska jävla mys när Björn påtar på med hojen i garaget, jag kan sitta och läsa och barnen har biomys.

Det är typ vår helg i bild. Barnen drog ut cyklarna idag också vilket innebär VÅR I NORRLAND! Jippie! Hann inte fota den händelsen för att dom pilade iväg fort som tusan. Lite som första ko-släppet. Herre vilket spretigt inlägg detta bleeeeev. Ska avsluta nu och ta hand om den gigantiska tvätthögen som väntar så artigt på just mig! Här kommer listan då också som avslut på helgen…


Jag är helt säker på att vissa punkter kommer förvåna er, men nu kommer SÄMSTA LÅTARNA JAG FUCKIN VET!

1. Spin Doctors ‘Two Princes’

Alltså seriöst SÄMSTA JÄVLA LÅTEN. Hatar den från botten av mitt hjärta och gnäller alltid ur mig detta när den slås igång på radion i bilen. Usch!

2. Tupac ‘Changes’

Ja du läste rätt. Fy fan så dålig låt.

3. Precis allt med Björn Rosenström.

Jag har aldrig fattat grejen med den här killen. Allt är skit och så ruttet dåligt. Inte kul heller.

4. Addis Black Widow ‘Goes around comes around’

Kan den inte bara gå och INTE komma tillbaka? Klart sämst!!

5. Gotye ‘Someone that I use to know’

Låten som aldrig borde fått se dagens ljus. KASS!

6. Alltså typ allt med U2.

Förlåt men asså dom är så jävla dåliga!!! Yttrandefriheten har aldrig varit så najs som just nu. Jag vet att många kommer reagera men JAG TYCKER DOM SUGER.

7. 4 Non Blondes ‘What’s up’

Jag minns att dom lirade på Skelleftefestivalen för massa herrans år sedan och jag mår fortfarande dåligt när jag tänker på att jag faktiskt lyssnat på dom live.

8. Emilia ‘Big big world’

Jajaja. It’s a big big world I’m a small boring girl. Usch!

9. Sandi Thoms ‘I wish I was a punkrocker’

Alltså detta är bara sånt fett USCH!

10. Sist men absolut inte minst sämst: Cue ‘Burnin’

Fatta hur många discon i högstadiet den här låten sabbat för mig? Feelingen jag hade med alla snubbar jag dansade med DOG och Cue reste sig ur askan som en fett ful fågel Fenix. Äcklit!

P&K/ V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.