Den där Mary, morgonkaffe och livet på en pinne

Här mår man. Jag vaknade tidigt, bestämde mig för att träna i en timma sedan sätta mig nere på altanen för morgonkaffet och min feministiska favorit: Mary Wollstonecraft. Vet ni inte vem det är eller inte läst hennes verk så gör det. Hon är så jäkla ball och urstark kvinna! En sån där person som gör avtryck helt enkelt. Det var Marys dotter, Mary Shelley, som skrev Frankensteins monster förresten. Lite fun fact sådär.

Djupa andetag på denna platsen alltså. Jag känner mig hel här. Som om jag aldrig vill eller kommer behöva lämna Burträsk. Sån där äkta genuin kärlek.

Grillplatsen som till slut blev en 70kvm stor altan med utekök, hemmabyggda soffor, staket och bastustuga. Detta var verkligen inte planen men det ‘bara blev såhär’. Ungefär som när barnen gjort nåt fel och ‘det bara blev så’ fast tvärtom. Jag vet inte hur ni i storstäder gör! Hur en kan hantera att inte ha natur och fågelkvitter nära. Det förundrar mig på samma sätt som att ni som pallar det förundras av att bo såhär med 1500 personer i en by. En by där inte allting finns eller är öppet dygnet runt. Där vi behöver åka 4 mil för att handla vettiga saker. Nä, jag skulle ändå inte byta!

Så mysigt att sitta och blogga här. Livet är så fint idag. Jag känner mig lugnare än på länge och stressande saker som jag annars haft svårt att hantera kan jag liksom BEARBETA RÄTT. Aaaaaaah!

Kaffe, musik och bok💗 Idag ska jag njuta här nere jättelänge. Björn har varit borta sen igår (saknar!) och imorgon, efter en blixtvisit hem, åker han iväg på fiske i Norge. Glad för hans skull och glad för min egen också för denna vecka kan jag fokusera helt på hälsa, lugnet, plugget och träningen.

All kärlek/ V

2 reaktioner till “Den där Mary, morgonkaffe och livet på en pinne

 1. Anette

  Hur mycket jag än trivs i ”storstan” Karlstad – så är jag 300% avis på dej som ar de där vyerna och de där stora ytorna att röra dig på. Ser framför mig hur du står där med kidsen, håller om dom och samtidigt pekar ut över området och säger ”du, kiddo, en dag, blir allt det här ditt!” precis som i lejonkungen ;P


  Kraaam

  Gillad av 1 person

  1. Veronica

   Älskar liknelsen med Lejonkungen💗 du är inte långt ifrån. När jag och Björn brukar sitta ute vid elden så säger vi alltid -Förstå att vi bor här! Allt detta är vårt😂🙌🏼🌈

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.