Grape, zen och vårrus

Jag är helt klart in the zone nu. Massor av saker som tidigare känts RÅJOBBIGA är enkla som fan nu. Jag tränar VARJE DAG. Minst en timma, promenerar till Konsum. Själv. Går in. Själv. Det var inte ens på kartan för ett halvår sedan. Hela den här dagen har jag ägnat åt att sälja bort massa prylar på Köp&Sälj samtidigt som jag varvat med skola och lite andra vardagliga sysslor. Den här insikten som slår mig att jag inte behöver alla grejorna och pryttlar som ligger i förrådet. Vad gör dom egentligen där? Till ingen nytta alls är dom. Så jävla skönt att göra sig av med det då! Det är något speciellt med att rensa, sälja och kasta saker. Jag blir typ hög på livet och mår så otroligt bra av det!

Jag känner fortfarande av den sociala fobin. Som om det blivit en del av mig och jag får acceptera att jag inte alltid kommer palla vad som helst. Inte ens de enklaste saker, men huvudsaken är att jag jobbar mot något bra och det gör jag verkligen! Igår var jag in på affären och handlade allt jag behövde för mina dagar hemma nu och fram till söndag. Känslan när man gjort bort det och går ut i friska luften. Hopp. Lycka? Framsteg? Acceptans? Alltså det är så många känslor. Nästan lite ledsen att inte alla kan förstå hur äkta framgång känns! Haha…

Jag ska fortsätta såhär. Verkar vara ett vinnande koncept med träning och rätt mat. Bra sömn och ingen alkohol. Otroligt skönt beslut! Ingen alkohol alls på flera flera månader. Aaaaaah. Tycker inte det känns tungt alls och sötsug? NOLL. Alltså känner ingenting! Är så nöjd med min grapefrukt. Som jag förresten har sånt craving på att man skulle kunna tro att jag är gravid eller nåt. Det är jag inte kan jag meddela.

Nu ska jag så välförtjänt sprida ut mig över hela sängen, njuta stort av våren (vi har fortfarande ljust ute här) och längta till imorgon för då kommer en av mina bästa vänner med sushi!! Omg. Det vattnas i munnen redan. Vi ska äta, prata massor och sitta nere på altanen i kvällssolen. Det ni.

Det var allt.

/V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.