Sushi, vänskap och utrensning

Den här dagen har varit rätt svajig. Vaknade så jävla tidigt och surade för att klockan bara var typ 04.00, somnade om, vaknade 08.20 och tyckte jag hade sovit alldeles för mycket. Blev skitsur igen. Hade huvudvärk från helvetet och totalt opepp på exakt ALLT. Alltså jag avskyr att sova för mycket! Jag vill helst vakna sex eller sju, göra massa vettiga saker innan nio och sen fokusera på skola eller nåt. Riktig pissmorgon! Sen vände det tack och lov. Jag är verkligen inte trevlig och glad jämt så lika bra att jag var ensam hemma och kunde småsura i smyg. Har fortsatt sälja bort massa småprylar som dammat i förrådet medan jag varvat med skola. Ungefär som igår. Nåt som INTE är som igår är att min Sandra kom hit! Ååååå Sandra! Om du visste hur mycket du betyder för mig. Det ENDA GODA som kom av mitt förra förhållande är henne. Jag blev förälskad men inte i min kille kan man säga! Utan i hans syster. Komiskt det där. Sandra bringade med sig sushi! Alltså all time fave för mig. Så gott! Sen pratade vi i några timmar om allt jävla möjligt. Terapi för själen. Nu är jag tränad och klar, duschat och krupit ner för lite tv i sängen. Den här dagen blev superbra till slut.

Love/ V

Alltså detta. Kärlek!

En reaktion till “Sushi, vänskap och utrensning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.