Sovande jättar

Jag gillar ju att läsa va. Ungefär precis allt och hela tiden, men mina favoriter brukar oftast vara fiction med rätt mycket mystik. Jävligt mys att plöja på kvällarna. Att få hoppa in i en helt annan värld och inte tänka på alla måsten, all stress och annat, som jag annars inte kan screena är så viktigt för mig.

Så här kommer ett fint boktips! Detta är en trilogi där andra boken just släppts och tredje kommer i höst. Bladvändare hej hallå och väldigt trevlig tillsammans med levande ljus och vin. Säger ba. Fast minus vinet för mig just nu pga vita månader, men sen så! Då jävlar. Kan inte ni tipsa mig om bra läsning också?

Puss hej! / V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.