10 favoriter du inte visste att jag hade

Okej så den här veckan kommer en jävligt fin lista! Kort och gott en lista på 10 av mina FAVOURITE THANGS! Comin up:

1. Björk! Nej, alltså inte trädet för det är kanske det tråkigaste av alla världens träd. Den jag menar är BJÖRK! Isländska mystikens drottning. Aaaaaah. Alltid älskat henne and will always do. Udda och grym. En fantastisk konstnär och artist.

2. Brända mandlar. JAAAA! Alltså godaste godiset som fucking finns!!!!

3. När vädret är kasst som fan och man sitter i en husvagn. Ljuva liv. NI SOM VET NI VET. Så jävla mys!

4. Höns! Jag älskar höns. Helst så vill jag ha en hel gård med höns och färska ägg varje morgon. Eller vaktlar. Vaktlar är nästan ännu bättre. Ha! Det visste ni inte om mig.

5. Tom Hardy. Say no mo! Jag behöver inget freecard för jag har verkligen mina drömmars man, men skulle han helt plötsligt lämna mig så swipar jag höger på Tom. Om han har Tinder dvs…

6. På Spåret. Alltså jag är en sån gumma. Älskar allt med fredagarna under vintern bara pga att detta program går på bästa sändningstid. Och enda gången det känns okej att höra: Vart är vi på väg?

7. Fantasy-genren. Yes. Ja. Si. Ååååååh. Det finns så många bra böcker inom denna genre. Eddings bokserier formade hela min framtida läslust kan jag med enkelhet erkänna.

8. Historia! Jag ÄLSKAR att läsa historia. Galen i hela tanken på att botanisera i Drottning Kristinas liv eller när Axel von Fersen förälskade sig i… ja vem då? Sånt här ska en veta! Det är historia. Grunden till där vi är idag. Kom igen!

9. Barbro Svensson. Finns det seriöst nån gulligare kvinna? Ärligt så bölade jag lite när hon gick bort. Livet är inte likadan utan dig Lill-Babs!

10. Orangerier! Det här är mitt livs dröm. Vill sitta där och vara superfilosofisk och osammanhängande medan regnet smattrar mot taket. Det här är nästa stora projekt utomhus. Love!

Nu ska jag återgå till GW:s mord och kramas med min sambo som äntligen är hemma från Norge. Så jag säger som norrmännen: Ha de!

/V

2 reaktioner till “10 favoriter du inte visste att jag hade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.