Vem är jag ens?!

Jag står alltså i köket och dubbelarbetar just nu. Självvalt iofs men ändå. Dealen med mig själv är att jag inte längre ska äta så mycket gluten och mjölkprodukter för jag mår skit av det och här står jag nu. Steker brysselkål (såååå gott!) och preppar lax och en smarrig sallad med sojabönor, apelsin, granatäpple och mangold. Vem är jag ens?!

Brysselkål ftw baby!

Kan säga att resten av familjen inte står bortglömda utan dom serverades pasta al dente med bacon och parmesansås. Toppad med persilja och ägg till och med. Typ en carbonara. Det är förresten min favorit att käka så det kändes liiiiiite motsträvigt att inte äta den middagen, men vet ni? Min mat var SÅ GOD! Gillar inte lax särskilt mycket men blandar man in alla andra komponenter så var det riktigt najs! Jag känner att jag rätt snabbt håller på att hitta formen och mår så jävla bra över det. Känns som jag är jättetjatig över att jag mår prima men jag förtjänar fan att må bra! Har slitit som ett djur för att hitta lugnet igen och alla val jag gjort senaste månaderna har gett mig en sån positiv boost. Helt magiskt är det.Jag har inte direkt varit en duktig matlagare genom åren, inte tyckt det har varit kul och aldrig förstått hur avkopplande det faktiskt är! Håller på att bli bättre och finner mig ändå i att stå och laga nästan varje dag till barnen och Björn. Helgmaten får maken stå för när det blir en upplevlad version av gastronomi. Haha… men vi delar på ansvaret iaf och det är satans gött. Jämlikhet när den är som bäst.

Lev och må/ V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.