Seminarium och syskonhäng

Sitter i detta nu och knåpar med frågor och svar till dagens seminarium. Aaaaaa, älskar att skriva! Hänger hemma hos syrran idag för att få fransar och naglar fixade så medan hon är på lunchdejt så passar jag på att plugga. Känns så konstigt att vara här. Min syster och hennes sambo bor i min gamla lägenhet. Minns ni? Alltid lika märkligt att kliva in här. Det är städat exempelvis. Jättekonstigt. Jag var med om både jättebra saker och usla saker här, men det är rätt mysigt att dom tog över mitt hem. Själv så får jag alltid upp frågeställningen: Hur kunde jag bo i en liten trea med två kids? i huvudet och helt ärligt så minns jag inte riktigt hur det var att bo här. Känns som att jag alltid varit tillsammans med Björn och alltid bott i Burträsk.

Pluggfokus här.


Dom har kvar den härliga tapeten jag köpte och tapetserade i köket. Alla andra rum är ommålade så här, just i köket, får jag någon slags minnesbild om livet innan det jag lever idag. Gillar fortfarande den här tapeten som fan!

Wallpaper love!

Så det är på detta vis jag spenderar dagen inne i Skellefteå. Ikväll ska jag iväg på kickoff med en ny arbetarpartner vilket känns så kul! Blir bra med lite extra cash när en pluggar och alltid vill shoppa trots halvkass inkomst. Onsdag! Du kommer bli så bra!

Kram/ V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.