Jag ska visa dig världen!

Det har hänt förut i mitt liv att nåt jobbigt helt plötsligt vänt från någonting som känts motigt, grått och svårt till möjlighet, ljus och glädje. Jag är så glad och tacksam att min uppsägning startade en våg av möjligheter och fick mig att inse ett och annat om vad jag vill. Det är så kul och motiverande att få studera, som alla vid detta laget vet att jag älskar, men också allting annat som följer med ett bra beslut. Jag har accepterat att vi inte ska ha barn och jag känner lugnet med min fysiska hälsa. Träning känns roligt och jag gör det för min egen skull och inte för någon annans. Otroligt när en sak lämnar ringar på vattnet och för med sig bättre och bättre möjligheter ju större ringarna blir. Ett nätverk av nya upplevelser.


Något jag i veckan än en gång fått vara med om. Jag blev kontaktad av en mäklare angående ett jobb och direkt vi sågs och när vi möttes på kickoff med andra medlemmar i teamet så kändes det rätt. Jag ska arbeta som typ mäklarassistent. Vi jobbar fortfarande på namnet där. Ambassadör kanske. I alla fall så kommer jag arbeta i Burträsk med visningar av fastigheter och boenden och samtidigt få vara med och utveckla lantliga lägen och, i mitt fall, den mindre byn Burträsk. Jag är sjukt förälskad i denna platsen och jag vet att jag kommer anpassa mig bra och lära mig massor! Önskar att byn en dag kan få en ännu skönare vibb som utstrålar ‘här vill jag bo’ så vi kan växa och frodas med förhoppningsvis ett än mer levande samhälle. Det är fantastiskt här ute. Fattar inte varför inte alla bor här redan! Anyway… det känns så kul detta! Jag får frilansa, blogga och instagramma om saker jag älskar. Hjälpa till med försäljning av bostäder och jag får fotografera och vara kreativ. Även om jag blott är assistent eller ambassadör eller vad vi än kommer kalla oss så går ju min kreativitet igång på precis alla cylindrar. Och! Jag har mött fantastiska människor i och med detta också. Tänk vad mycket som kommer med att vara positiv och ge sig fan på någonting. Så tack till dig Linda som tipsade en mäklare som behövde små hjälpredor i Skellefteås omnejd. Jag blir jätterörd när människor gör såhär. Det är så fint! Så i framtiden kommer jag stå där, med Marklund Mäkleri och boosta för lantliga lägen. Och vilka lägen vi har sen! Så förbannat roligt det här kommer bli.


Just nu sitter jag med bästa målet på dagen, frukosten, och sippar kaffe samtidigt som jag känner mig stolt och orädd för allt det här nya. Tänka sig att jag som alltid arbetat i restaurang och barbranschen på bara några månader går mot att vara läkarsekreterare och frilansare istället?? Amaze! Insåg hur mycket jag faktiskt VILL utveckla livet på landet. Jag vill sätta Burträsk på kartan och verkligen visa er hur ljuvligt Norrland är. Hoppas ni får en fantastisk fredag och ni som bor här i samma by som mig får jättegärna maila om det är något speciellt litet smultronställe här i trakterna som borde lyftas fram. Jag är övertygad om att Trump felformulerat sig och egentligen tänkt säga: Let’s make Burträsk great again. Han är en förvirrad jävla gubbe det där.

All kärlek/ V

2 reaktioner till “Jag ska visa dig världen!

  1. Lena

    Men hur lyckligt lottade är inte de då som får ha dig på sin arbetsplats! All lycka till och stort grattis till dig! ❤️

    Jag fullkomligt ÄLSKAR Norrland! Har haft en dröm sen jag va liten att flytta uppåt. Jag o sambon har pratat om att göra en roadtrip i Norrland en sommar, försöka hinna med så mycket som möjligt o kunna se vad norra Sverige har att erbjuda.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.