Lördagslunken på landet

Idag har vi härlig temperatur ute och sol! Längtar enormt till sommaren, men såna här vårdagar underlättar på längtan kan jag säga. Vi kör ett hederligt röj nere på altanen, andas djupt och njuter av att vi bor just precis här.


Brasan är igång, kaffet är nybryggt och barnen spelar fotboll här nere på däck. Helt ljuvligt! Vi har hyfsad båtlängtan nu både jag och Björn och varje dag planerar vi första sommardagen när Bella är i vattnet. Fram tills dess så får vi hålla till godo med det vi har att njuta av på gården.

Utsikten och tystnaden exempelvis. I detta nu så har grannen dragit igång med att ta bort skogen som skymmer sikten över sjön så inom kort så har vi helt öppet att blicka ut över Burträsk. Kommer bli magi!

Vi har redan superfin utsikt på gräddhyllan men att få bort precis ALLA träd… ja, man kan säga att vi längtar efter det också!

Allt ska väck!


River har haft fotosession med mig här också. Alltid lika kul när han uppenbarligen tycker det är genuint roligt att fotografera. Värmer liksom själen när barnen delar ens intressen. Jag kanske är partisk men tycker han är en fena på detta!

Det syns däremot att jag har nån jävla infektion i ena ögat, men vad fan. Tycker ändå att han är grym!

Nu ska vi strax tända grillen, bränna på lite korvar och leva lyckliga i alla våra dagar! Ser fram emot att snart få inreda på altanen och ge den liv på nytt. Fram tills dess så ska vi värna om huset som sakta tinat fram från vinterns snöfall.Hoppas ni får en superlördag!

Just ja! Håller på att sammanställa min Q&A som jag la upp på Instagram för några veckor sedan. Förhoppningsvis kan jag dela den i dagarna.

Love/ V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.