BASTARD, BUBBEL, BÖNA, BOOBS OCH BISTRO

37


Ah livet! Tack för min födelsedag, tack för Björn, tack för burgare och bubbel och spa och Luleå. ALLT. Här kommer ett riktigt bildbonanza från vårt dygn på vift.

Jättehungrig på restaurang


Det var rätt självklart att vi skulle göra ett litet pitstop i Piteå för Bastard:s skull. Okej då, för VÅR skull!! Jag har, hör och häpna, aldrig ätit här! Det var galet gott. Tack för snabbvisiten. Kan säga att jag tryckte typ allt i ett med burgare i ena handen, dirty-fries i andra och en milkshake någonstans mittemellan.

Oreo-Shake baby!


Det här är den godaste milkshake jag NÅGONSIN druckit. EVER! Eller säger man ätit?! Iaf. En Oreo-shake. Alltså jag ÄLSKAR OREO. Så sjukt jävla gott och ska jag väl hoppa av mitt fattiga matintag för en dag så ska jag fan gå all in!

Burgare! Å massa massa pommes. Jag älskar sötpotatis så vi körde på en sån och en stor portion med dirty-fries. Såååå gott!


Så betyget blir lätt 5 av 5 och jag ska verkligen äta här många gånger igen. Se mig som ny stammis Bastard Burgers! Jag är ett otroligt stort fan av burgare överhuvudtaget. Kanske har det att göra med att jag faktiskt arbetat med just burgare i typ 17 år och därmed skapat mig nån slags fisförnäm och dryg inställning inför hur en bra burgare ska vara. Inte vet jag hur andra reflekterar över detta väsen till mat men BURGARE ÄR DA SHIT!


Så snabbspolar vi lite fram till Luleå! Vi har bott på Clarion Sense inatt och ni skulle fan sett mitt uttryck jag hade när jag klev in här. För det första: SVIT! Alltså shit så stort rum. Och jättefint såklart! För det andra: Det är INTE vanlig äcklig tråkig tvål på toaletten utan BARA produkter från Rituals. För mig är det jävligt mycket lyx!

Birthday-girl


Badrummet är btw typ lika stor som sviten. STORT BADKAR (hurra!), en gigantisk jävla regndusch och ja… ni ser ju. Magiskt fint! Jag såg typ ut som någon som aldrig satt sin fot på ett hotell tidigare. Lagom pinsamt sådär!

Det var längesen jag kände mig ‘tillräckligt okej’ för att åka iväg såhär och lättnaden som finns inombords när jag en dag ‘bara gör det’ är obeskrivlig. Det är så kul och allt har gått så otroligt bra!

Peace, love and bubbles


Nej, jag höll inte riktigt mitt avtal om vita månader men tänker att det är okej på ens födelsedag osv. Jag är btw av den sorten som VILL dricka bubbel ur VINGLAS. Mycket godare och aromerna kommer fram bättre. Ni får tycka att jag är jävligt pretto men sån är jag! Prova. Flöjtade glas i all ära men det här är ändå bättre.


Så! Vi tog det jävligt lugnt i några timmar på rummet, drack lite Michael Bublé och bara existerade. Sen tog vi vårt pick och pack och drog mot SPA:et.

Taggad flickvän


Jag var så jäkla peppad. Har fan aldrig varit på SPA och även här så betedde jag mig typ som Vide gör när glassbilen kommer varje fredag. Bästa var nog The Cleansing Room där en fick sitta ner, fylla en hink med vatten och bara hälla över kroppen. Vi fick med oss scrub för både kropp och ansikte som vi då använde just i detta rummet. Så jävla najs. Produkterna är uteslutande från ett litet härligt företag som drivs av två systrar från och verkande i Jokkmokk.

C/O GERD Nature cosmetic group of Lapland


Ni hittar produkterna HÄR. Fantastiska allihopa och det här med att boosta företag från Norrland får mitt hjärta att sjunga litegrann. Har aldrig känt mig så ren och REN. Alltså renad. Själen och ut! Rekommenderar verkligen dessa.


Ni vet ju att jag nästan alltid är den som syns på bild av mig och Björn, men igår så fick jag en såååå fin bild på honom när han inte riktigt var med. Konterfej av Böna anno 2019. (Hur impade blir ni av mitt eklektiska språkbruk?!) Ska ge fotot ett namn också. Tänker mig: ‘Å vad ska jag googla för sjuk skit nu raaaa?’ Känner själv hur jävla sant det är.


Vackraste mannen jag vet. Han ser ju nästan vis ut, men då är han till hans eget försvar mycket äldre än mig. 10 månader för att vara exakt. Han ger mig alltid äventyr i vardagen vilket är helt otroligt fint. Det sjuka är att han ALLTID lär mig nåt också. Han skämtar om att han ska visa mig världen och lära mig allt men han gör ju det också. Tycker det är charmigt att han fortfarande lyfter det samtalet när vi gör någonting. Nåja, han lär mig nu inte ALLT men ni fattar kanske vad jag menar? Igår hade jag däremot historielektion i bilen med honom och JAG fick lära honom varifrån uttrycket Brasklapp kommer ifrån. Kände mig sjukt jävla påläst. Vet ni vad jag pratar om nu ens?

Big room, big boobs


Vi hade det utmärkt i Luleå. När vi var rena och fräscha gick vi ner, slappade på sängen med lite gött att dricka och sen gjorde vi det enkelt för oss och bestämde att middagen skulle intagas på hotellets egna restaurang. JÄVLIGT BRA MAT! Fy fan, det här har ju varit som värsta semestern. Allt har varit fantastico, fenomenalt, fint och fab!


Jag vet att det här blir ett skitlångt inlägg med äcklig happy-factor, men det är så livet är ibland! Tänkte visa lite från Clarion Sense:s UNDERBARA lobby också för att ni ska förstå hur ball den här resan till lilla Luleå var! Här är ju tjejen som älskar arkitektur, märkliga påhitt och konstnärliga drag i en annars så grå vardag.So cute


Bara detta liksom. Helt magisk hall nere vid receptionen som ger fantasin liv igen. Ja, jag kanske än en gång betedde mig som ett barn och skuttade omkring lite löjligt och ba: KOLLA LAMPAN BJÖRN! HELT SJUK JU! Och sen kom dessa:Godis!


Konfetti för sinnet. Hur fint?!

Och sen låg vi där. I sängen och delade en total bedgasm medan vi kikade på linjär-tv utan någon som helst makt över vare sig film eller program. Vi njöt ändå och somnade som barn vid 23. Alltså det är väl till att vara gammal?!

Breakfast!


Imorse så käkade vi SÅKLART frulle på hotellet. Frukost är min favoritmåltid och det är så jävla härligt att bara plocka för sig och botanisera i allt som finns att välja på. Hade tänkte fota lite mer för det är verkligen SKITFINT här, men alla tittade på mig som om jag aldrig sett en frukost HELLER så jag plåtade brödet lite snabbt bara. Nötbröd. Aaaaaaah, milda makter så mumsigt. Jag åt och åt och åt och sen åt jag lite till. Smaskens verkligen!


Nämen nu är det dags att avrunda med morgonens toaselfie och en fin bild Björn plåtade på mig nere bland godisregnet! Jag kan inte hålla på med att bildbomba foreverrrrr.

Pink and emerald green is the outfit today


Nu ska vi koppla av resten av denna skärtorsdag med att krypa upp i solsängen på balkongen och njuta av att vara hemma. Det är fan inte illa. Tack för detta dygnet Luleå och kul att ni orkade scrolla igenom hela kalaset tillsammans med mig!

La la land


Hoppas ni får en ljuvlig påsk alla finingar!

Love/ V

4 reaktioner till “BASTARD, BUBBEL, BÖNA, BOOBS OCH BISTRO

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.