Födelsedagsbarnet och mysteriet med den försvunna klockan


Idag har vi gått in i en ny era här i huset! Vi har inte längre en femåring här utan en liten kille som kan precis allt. Det säger han själv i alla fall. När en blir sex år är den fullärd. Imorse vaknade han tidigast av alla och jag hittade honom ugglandes i soffan. Antar att han längtade efter sina paket precis hela dagen.


Jag åkte och hämtade ut tårta, slog in paket och planerade lite huruvida vi ska underhålla en förväntansfull unge fram till efter middagen. Gick inte jättebra. Hursomhelst så fick han sina paket till slut och i och med att vi gjort det otroligt osmarta valet att köpa en stereo med mikrofon till Vide så kommer vi härmed aldrig ha tyst någonstans hemma längre. Men jag vet att han är så glad över att äntligen få spela egen musik i sitt rum.

Men! Nu får vi ju fan inte glömma att jag också fyllt år. Jag får alltid firas samtidigt som min yngsta när vi fyller så nära vilket betyder ATT JAG OCKSÅ FICK PRESENTER idag. Tjoho!


Fitbit Versa. Så nöjd! Trodde aldrig jag skulle få en men det fick jag! Det sjuka är att när min kära mor beställde denna åt mig så hade någon snott den! Alltså hon fick hem ett paket med ingen klocka i. Bara en lapp. Helt jävla sjukt. Någon från PostNord har alltså TJUVAT DEN. Hur fel är inte det?! Min mamma fick ringa upp företaget hon köpt ifrån och förklara, lyckligtvis skickade dom henne en ny, men såna här gånger vill man ju fan ge någon ett kok stryk. Helvete.


Så nu när vi åter är hemma efter dagens rabalder så kan vi äntligen njuta av en ljummen afton med världens vackraste kvällssol. Så avslappnande. Fick ett litet olivträd i söt kruka också. Dödar jag detta också är det typ nr 4 på två år. Vi får se. Olivträd är svårt!


Kan absolut sitta här en stund. Sen ska jag somna så jävla gott i hopp om att lilla boven på PostNord inte får sova alls pga dåligt samvete. Tror inte riktigt det kommer hända men hoppas kan jag ju fan.

Puss! / V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.