Valborgs, spritromantik och boys in tha hood

Idag är då den dagen som jag själv betraktar som inkörsporten till sommaren. Efter Valborgs så är det vår på riktigt och i morgondaggen så växer sakta gräsmattan sig grönare. I alla fall här i norr. Ni i södra Sverige har antagligen redan sommar. Vi ska få sällskap denna vecka. Björns barndomskompisar är påväg hit från Ljusdal vilket innebär lite diverse härliga saker. Vem kunde tro att jag skulle falla för en hälsingspajk som älskar Brynäs?!

Ikväll ska vi basta i stugan, jag tänker ha en ölprovning med mig själv (fråga mig INTE hur det går med mina vita månader) och sen ska vi självklart njuta, leva och må. Jag har inte träffat Jakob än så det här känns så jävla kul! Det har alltid varit otroligt viktigt för mig att klaffa med min sambos vänner-vilket jag allt som oftast gör- men blir ändå alltid lite nervös. Tänk om han HATAR mig? Nä. Omöjligt. Jag är ju själva skolboksexemplet på härlig flickvän. Iaf så länge jag inte har PMS.


Jag lägger ut hela ölprovningen när jag hunnit redigera och göra klart det inlägget. Snart kommer också lite nytt alkoholfritt in här i huset så då kommer ett inlägg om det med. Är så glad att jag får möjlighet att arbeta med dessa produkter. Kan verkligen rekommendera Cask & Co som håller stort fokus på alkoholfria alternativ. Fint!

I övrigt så har det under helgen inte hänt särskilt mycket förutom att skogen blivit tunnare och det nu bara finns några enstaka träd kvar nedanför vår gård. Allt är fortfarande grått och rätt trist här men isen är snart helt borta och jag vet att tiden kommer gå snabbt nu fram tills att sommaren är här. Äntligen!


Så tomt här nu. Syftar både på altan och skog. Någon dag när värmen kommit för att stanna så ska jag inreda hela plejset. Nu är det bara ett trist skal.


Sjukt hur mycket en kan längta egentligen! Saknar att sprätta på uteduschen när barnens fötter är smutsiga och att sitta här nere i skuggan när solen bränner på. Nu ska jag inte klaga men för min del får det GÄRNA komma lite mer regn denna sommar än yttepyttiga enstaka gång som den kom i somras. Det var SÅ VARMT. Är lite allergisk mot att svettas nonstop.

Uteduschen hittar du hos Inredningsrör. Klick HÄR.


Lugna fina Burträsk. Det ser kanske inte mycket ut för världen men det är en så otroligt vacker plats att bo på. Snart hämtar vi hem Bella och tar en tur på sjön. Jag har solhatt, baddräkt och solbrillor redo.

Nu måste dagen kickas igång! Känner mig helt jävla seg trots att jag redan kört en timma på löpbandet och hunnit fotografera lite i morgonljuset.

Så. Renbädda sängar för kommande besökare, städa lite, plugga lite och självklart PREPPA FÖR GT:s. Gör antagligen ett rejält spritfyllt inlägg fram emot helgen.

Trevlig valborgs på er! /V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.