Wu Tang Clams

Så fredag hörni! Härligt som fan alltså. Vi bestämde oss för musslor och vitt vin idag, vilket jag längtat så jävla mycket efter! En av mina klara favoriter. Alltså chili, vitlök, vitt vin och pasta. Ja åsså MUSSLOR såklart!! Hallå eller.

HUR GOTT?!?!

Det är rätt sällan ni får en inblick i hur vårt kök ser ut i sin helhet och tyvärr får det vänta en stund till. Jag är ju kompisen som alltid letar rätt jävla ljus och vi har inte rätt jävla ljus i det här satans påfund till kök. Inte idag och inte just nu. Fast ni ska ändå få se hur det ser ut en fredag hos Damms!

Det här är enda rätta tecknet på att det är helg. Björn halsar vin och lagar mat. Lite om vartannat sådär. Älskar fredagarna för att vi har HELA JÄVLA HELGEN på oss att bara leva ihop. Så fucking ljuvligt!

Jag avgudar vårt kök. Det är så himla gött att laga mat i och det är sådär härligt rått och personligt på samma gång. Maskulint. Och jag gillar ju maskulint, män och manligt (newsflash!) så det är ju fan liksom bra!

Jo! Björn kom hem med vår nya GoPro 7 idag också. Därför testkörde vi den under hackningen för att vi båda var så himla peppade. Riktigt rolig att arbeta med. Nu ska vi ju för fan inte hålla på och actionfilma matlagning fattaru väl, men nu är den testad och den funkar fint som snus! Tanken var att jag skulle posta videon men av nån anledning fungerar det icket, jag ska jobba på problemet efter middagen och när vinet är slut. Vilket är kanske aldrig?

Alltså god jul och gott nytt år! I’ve rest my case! Våra Wu Tang Clams med massa jävla kärlek.

Nu måste jag betala Björn i natura.

Hare bra hej och riktigt trevlig fredag! / V

2 reaktioner till “Wu Tang Clams

  1. Elin

    Alltså fy fan va jag skulle vilja sneaka inne erat hem varje helg!!😍 Laga mat, dricka alkohol, rocka Volbeat och njuta av att livet är jävligt nice när man är 37 bast🤘🏻

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.