Bildbonanza & lite kattgull

Heeeeeeeeeej!

Måste säga detta first and foremost: Jag är väldigt eklektisk. Ena gången så viker jag ut mig och andra gången så har jag nåt slags Martha Stewart-moment med DIY och sen kommer familjeliv med 100% non action förutom Vide som sjunger Mello-låtar.

JAG ÄLSKAR ATT LIVET ÄR SÅ. Sooooo….

Vi har byggt förråd i helgen! Asså snacka roligt. Faktiskt helt ärligt superkul. Jag gillar när vi hjälps åt och bygger, inte bara förråd, utan hela livet tillsammans. Vi hjälps åt helt enkelt. Anywaaaaaay. Här kommer en snabb genomgång av vad tusan som hänt. Enjoy!

Vi började igår med att anpassa plintarna rätt i marken. Ett riktigt jävla tråkigt jobb egentligen men är man noggrann så har vi igen det sen. Vi vill ju fan inte ha ett snett förråd. Det här tog också absolut längst tid. En tre-fyra timmar för att lägga stenar i rätt vinkel och sedan skruva ihop själva bjälklaget. Som ser ut såhär! Så jävla skönt när det var klart. Vi hade lite meckande med att få allt rakt och mycket ska stämma när hela förrådet faktiskt ska stå på den här grunden. Vi saknade också laserpass så vi har freestylat för hand med vattenpass, snören och massa tålamod.

Det grymt härliga med hela bygget är att alla väggar fungerar som vuxenlego. Lite som att lägga golv, med spår att passa in alla delar i, och sedan spika och skruva fast. Easy peasy! Den här modellen heter VISBY och är köpt på K-RAUTA. Superfin och så smidig. Den kommer komplettera huset bra då även den är i funkisstil med lutande tak och raka linjer. Verkligen ett tips till er som söker en fin bod till gården. Tror till och med att dom har medlemsrabatt på just denna NUUUUUU. Klick HÄR!Abbe var såklart med också.

Vi hann så mycket igår. Helt otroligt att det kan gå så smidigt! Pausade för lite öl och pizza men va fan… lite gött ska man ha när man sliter på en lördag!

Så detta var dag ett. Vi nattade i Luleå så kom hem vid 12-tiden och sen körde vi till typ 20.00. Vi hann sjukt jävla mycket! Det fina med att köpa lego.

Så till dag två. Golv! Förmiddagen har bestått av hela två saker: Kapa och spika. Kapa och spika. Kapa och spika. Ja, ni fattar!

Vi kommer inte att göra särskilt mycket på insidan av förrådet. Här ska vi enbart förvara saker såsom snöslunga, barnens uteleksaker, cyklar osv osv. Känns jävligt skönt att äntligen få ordna upp inne i vårt garage. Vilket det här förrådet hjälper oss så mycket med. ALLT KOMMER RYMMAS. Den är ändå på 15kvm vilket är rätt jäkla stort.

Ett sånt här projekt tar inte direkt jättelång tid men med tanke på att det idag varit 25 grader här i Norrland så tog det rätt rejält på krafterna. Grät fan inombords då jag äntligen fick gå in och laga mat istället.

Ahhhhh. Asså anställ mig som fotograf nån. Iaf… pasta med svamp! Lite kaffe på maten och sen körde vi igen. Phuuuuu. Vi ska verkligen klappa oss själva på axeln efter den här helgen.

Upp med gavelspetsarna och in med karmarna till dörr och fönster. Denna sida ska vi måla svart och resterande sidor ska vara vita. Precis som vårt stora hus!

Det sista vi hann med idag var takstolarna. Vi hade förhoppningen att hinna spika taket men alltså… tiden rann liksom iväg fort som fan! Det får bli en annan dag helt enkelt.

Tänk att det här var i fredags. När vi tänker så så är det faktiskt helt okej att inte ha hunnit med precis allt vi planerat. Helvete. Aldrig duschat så skönt som jag gjorde nu ikväll. Omg. Wow. Shit. Herregud!

Det är typ detta vi gjort i helgen. Men vet ni? Det är rätt skönt ibland att slita hela långa dagen och vara så pangslut på kvällen att en inte ens orkar resa sig från soffan när man rundat av. Avslutar med en bild på lilla hjälpredan som snackat skit konstant sen vi kickade igång med bygget. Gulle!

Puss på er godingar! /V

2 reaktioner till “Bildbonanza & lite kattgull

  1. Lena

    Så underbart det är med sådana helger 😊 älskar när du visar hur ni bor och har det både inne och ute! Du är en stor inspiration för mig 😘❤️

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.