Glas, grönt, grabbar och gömda ting

Kan vi börja med att ta några sekunder och uppskatta hur fint det är med glasvaser och grönt ihop? Dessa är från Zetas Trädgård. Bör sägas att dom ligger på riktigt bra pris och den där flöjtade i mitten är definitivt den vackraste formen jag någonsin sett på en glasvas. Ursnygg!

Fick hem humlen (längst bort i suddet där) och daggkåpan idag! Förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge innan jag kan plantera in dom nere på altanen. Jag har förhoppningen att dom ska frodas som tusan så det liksom bygger på stämningen i soffan nere vid sjön.Jag är av uppfattningen att man SKA inreda ute. Det gör sån skillnad! Därför ska vi sätta upp ljusslingor, gräva ner armeringsjärn och sen köpte jag ett litet fågelbad som ska få hänga vid daggkåpan. Sen tillkommer såklart textilier såsom kuddar och filtar etc. Vem inreder INTE ute liksom? Det är ett jäkla måste för mig. Tills vidare nöjer jag mig dock med att ordna upp inglasade altanen. Det har varit så jävla rörigt där ett tag.Sen har vi såklart fortsatt med förrådet! Vill verkligen få på taket så vi inte behöver täcka över allting hela jävla tiden om det skulle regna.Björn är en sån krigare. Först jobba hela dagen sen detta. Han hade lite hjälp av River också vilket såklart underlättade. Han må vara 7 år men jobba kan han. Han satt däruppe med Björn och spikade massor. Stolt mamma!

Jag roade mig med att rensa bort ogräs. Alltså hur jävla zen-mode kan man vaaaaaa?! Jag blir så jävla avslappnad att hålla på med sån här skit. Så konstigt.Det är lite slitigt att rensa mellan plattor och grus men det VÄRSTA JAG FACKIN VET är när det liksom växt GENOM väv. Det har bott nån jävla trädgårdsnisse här innan så vi hittar allt möjligt under gräsmattan. Väv, plast, plattor, skiffer… you name it. Vi bara plöjer bort allt så stackarn vrider sig väl i graven nu. Fett störigt. Alltså väven osv. Inte att trädgårdsnissen är död.

Jag kanske, kanske fått hem några fler palettisar. En China Rose och ytterligare en Chocolate Mint. Alltså vem är jag ens?! Jag är glad att jag älskar den växten så innerligt nu. Lite som en nyförälskelse.

Meeeeeen ingen hård dags knegande utan belöning. Björn spikar fortfarande men jag har vikt in årorna och bara sitter helt jävla tagen av dom här två dagarna. På detta så tabbade jag mig med en uppgift till skolan, allt raderades och jag fick skriva om ALLT IDAG. Jag förtjänar fan detta vinglas.

All the love! /V

En reaktion till “Glas, grönt, grabbar och gömda ting

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.