In sickness and in health… REALLY?!

Jag har legat sjuk som fan nu i tre dagar. Är så jävla slut att jag inte vet varken upp eller ner och jag är FÖRBANNAD. Jag hatar att vara sjuk. Är det nån som liksom gillar att vara sjuk? Va va va?? Rastlösheten klöser på insidan av kroppen men lungorna piper direkt jag tänker tanken på att få hångla sönder Björn. Det var ett tag sedan nu med tanke på att han var sjuk först. Roliga liv! Men det är klart, vi har ett roligt liv ändå! Igår till exempel. Jag skrev klart en tenta trots sjukdom och lite fixande ute fick plats trots att jag fan inte ens orkade lyfta en kratta egentligen. Slutgnällt!


Muntrade upp mig med fin tunika och uppsatt hår igår i alla fall. I övrigt har jag senaste dagarna sett hemsk ut. Alltså riktigt jävla ‘hej kom å hjälp mig fattar inte varför du är ihop med mig ens’ -ful. Usch. Ni vet alla vad jag menar. Nu GNÄLLER JAG IGEN! Antar att det blir så när väldigt lite blivit gjort senaste dagarna. Idag sov jag till blott 16.20! Har ingen röst, ingen ork och NOLL JÄVLA ÅTERHÄMTNING. Det är som om jag inte sovit något fast jag sovit mycket. Okej slutgnällt IGEN.

Planerna framöver är såklart att BLI FRISK. I nuläget känns det långt bort men jag vet ju att det går över nån gång. Sen ska jag börja cykla! Sann historia. Nu när jag snart är klar med hela ‘trappa ner medicinen-sagan’ så kommer jag (och detta vet jag) känna att träningen faktiskt är gynnsam! Är så fruktansvärt less på att träning och bra kost inte ger resultat. Det blir annars nu. Min cykel står ju redo i garaget! Nypolerad, eldröd och fin som fan och jag har inte kunnat använda den ännu. Så jäkla typiskt.

OKEJ SLUT-jävla-GNÄLLT!!!!

Medan jag sov så har saker ändå hänt hemma. Björn har varit så duktig och målat trots värmen. Snart är förrådet klart och vi kan pusta ut lite. Tror inte vi någonsin kommer vara utan projekt men det känns på nåt sätt skönt att vi redan gjort bort detta innan sommaren är här på riktigt.


Härligt ändå! Svart framsida, resten vitt. Här är allt bara grundat men det är oh så mycket finare än dom platta omålade väggarna som stod här innan. Det blir bra när allt är finputsat och klarrrrt.

Visst är det sjukt att man ständigt hittar på nya projekt? Varje år tänker jag att vi inte ska göra något och sen blir det ändå massor av idéer som dyker upp i skallen och sen är man fast igen. Jag har hur mycket som helst jag ska plantera. Enda nöjet jag orkat med senaste veckan är att buda på Tradera så till veckan dyker det upp en god blandning av sticklingar, plantor och fröer. Det är så härligt rogivande att plantera. Men som sagt: SKA FÖRST BLI FRISK. Är nog ändå minst fyra dagar bort innan jag är på banan igen.


Äppelträden blommar ordentligt nu. Så himla fint såhär års. Det är bara så obeskrivligt synd att det varar så kort tid. Önskar det blommade sommaren igenom.

Det här med att gå hemma och inte kunna göra något förutom att sova och slöscrolla på telefonen är INTE min grej. Jag landar liksom alltid i att fylla varukorgar (utan att beställa) och att jag typ försöker övertala mig själv att jag VERKLIGEN måste köpa vissa saker. Hur skulle det annars se ut? Iaf så är denna tygbit ett sånt där köp som inte har någon värdegrund egentligen. Förutom att jag typ MÅSTE HA DET. Frida Kahlo. Fy fan vad mys. Det var så snorbilligt och ballt att jag inte kunde låta bli. Får väl se var det hamnar till slut. Kanske bara får ligga någonstans och skräpa eller så tar jag tag i tanken att faktiskt sy nåt själv. Vore ju några vuxenpoäng där alltså.


Så vad mer? Eh… jo! Idag släpptes 3 nya avsnitt av The Handmaid’s Tale. Herre min skapare. Såklart såg jag dom direkt efter varandra med tanke på att jag varit totalt nerkörd i sängen hela dagen. June, fan vad jag saknat dig! Verkligen bästa serien som finns. Har du inte sett så SE. Finns på HBO.


Nu ska jag få krypa ner i sängen igen. Fy fan asså! Det var längesen sist. Bröööööööl! Jag har ju varit vaken hela fem timmar-ish och det är hög tid att vika in årorna. Visst? Jag hoppas verkligen att detta släpper väldigt snart. Jag hanterar INTE sjukdom bra och det här är inte alls ett typiskt kickass-inlägg som jag byggt hela mitt jävla liv runt. Skäms nästan över hur gnällig en är just nu. Samtidigt så måste man vara så ibland också. Kände att abstinensen att dela mitt liv med er vann ikväll och är glad att jag fick nåt annat gjort än konstant självömkan. Nåja, nästan iaf.

Puss puss/ V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.