Up up and away! Och några saker jag verkligen vill ha.

Så hej hej hallå och allt det där. Med tanke på den sjuka temperaturen förra veckan (35 grader!) så har verkligen uppdateringen hamnat på hyllan. Tänkte att jag sätter igång med den nu när värmen är helt frånvarande och jag är lite under the weather.

Så dags att måla huset! Idag hämtade Björn hem skyliften och ungarna blev rätt nöjda när dom fick ‘nudda himlen’ med den. Fast det är INTE helt ultimat med två vilda pojkar i en liten hiss. Var lite lätt nervös där en stund.

Vide har blivit så brun! Han slår inte mig än men är fan på god väg! Här i familjen blir alla lätt solbrända.Vårt hus är redan grundat och målat en gång. Nu ska sista lagret på och jag är så glad att Björn tar tag i detta nu. Jag ska måla om några dagar när jag är ledig igen och mår bättre. Har varit så trött och krasslig senaste dagarna och därför bestämt mig att chilla med alla ‘måsten’. Välbehövligt!


Vad mer? Förutom vår helt magiska lördag med pingisturnering och champagne så har vi egentligen bara vistats på stranden. Det har helt enkelt varit för varmt att vara någon annanstans. Nu är tempen behagligare och jag njuter faktiskt av att frysa lite. Sitter med ett glas vin och en bok (om vin!) i handen just nu och känner att det är helt okej med sämre dagar vädermässigt. I övrigt också iofs.


Jag ger sällan tips här! Iaf känns det så. Tänkte därför visa lite saker på min önskelista eftersom jag är på sånt jäkla tipsigt humör ikväll. Det är alltid skitmycket grejor men ni ska få några väl utvalda godingar.


Denna lampa från Butik Michaelsdotter! Alltså så snygg. Vill ha den i bastustugan där den skulle passa perfa med det som finns där redan. Kärlek vid första ögonkastet!


Vet inte hur många år jag tänkt köpa en presso-kanna men det aldrig blivit av. Denna är från Bialetti och finns på Cervera. Så fin! Och kaffet blir verkligen mycket godare i en sån här jävel.


Pillerfikus! Åh vad fin alltså. Vill ha en stor här hemma som ger lite extra härlig känsla i vardagsrummet. Eller biblioteket eller uteplatsen. Den passar ÖVERALLT.


Dessa glas! Difference från Orrefors (KLICK HÄR!) designad av Erika Lagerbielke. Helt otroligt fina och hela serien som heter Difference är UNDERBAR. Önskar jag hade alla hemma i skåpet.


Mer betong! Rättare sagt ett betongbord i vardagsrummet. Det får gärna bli slitet och fläckigt, I DON’T CARE! Så snyggt alltid.


Sist men inte minst, en taxbaby! Ja, jag vet att detta är sjukt oväntat men nu är det såhär att mitt hjärta bestämt att vi en dag ska ha en sån här badboy. Det bara ÄR SÅ. Dum i huvudet? Jag? Jajjemän. Men kolla på han liksom. Perfekt storlek och SÅ GÖLLI. Björn säger nej jättehögt men samtidigt så fick jag ju igenom katt också. Vi får se.

Over and out /V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.