’Journée libre’

Ledig dag! Alltså nu menar jag inte enbart från jobbet utan även från precis alla andra och allt annat också. Jag är liksom… ensam. Att vara ensam är verkligen inte alltid något negativt, personligen så är det mer än behövligt. Älskar att vara själv hemma. Det är så jävla skönt att slumra till, fixa nåt enkelt fika, koka kaffe och helt enkelt vara totalt bortkopplad från alla på hela jorden. Jag har en bok, blogg och fotojobb. Något som jag VERKLIGEN inte ser som något måste eller jobb utan bara skoj. Därför har dagen ägnats åt att fota till en kommande tävling (så jävla najs pris avslöjas snart!) som jag släpper nu idag någon gång. Foto för mig är typ som yoga är för andra. Otroligt avkopplande och ger mig utlopp för den där estetiska människan som verkligen inte går för full flax på mitt vanliga day to day-jobb. Kul är det också och även om jag är noga med vilka och vad jag samarbetar med så känner jag att jag aldrig kan vara för noga. Jag vill inte vara en sån som delar vadsomhelst till kreti och pleti och alla (inte jättemånga!) samarbeten jag gör, gör jag med människor jag känner och vill pusha lite extra för. Tror jag typ tjänat… 1600kr kanske? Alltså sammanlagt all together. Det betyder alltså att det jag delar inte direkt har nåt med cash att göra. Jag vinner ju typ ZERO rikedom men ändå känner jag att jag bygger jättemycket kontakter, ges inspiration och glädje som jag kan dela med er. Är dock inte alls förtjust i vibben som finns i sociala medier angående reklamkampanjer och betalda samarbeten. Tycker ni som håller på mycket med sånt att ni verkligen kan stå för produkten ni marknadsför? Det undrar jag typ JÄMT. Eller gör ni det för att synas? Få gratis prylar? Tro mig det är hur najs som helst att få spons men jag skulle inte dela om jag inte älskade produkten. Jag är inte betald whatsoever (eller vänta! glöm för fan inte mina 1600 pix nu!) men älskar mina kollegor i mina kanaler. Det är riktigt roligt att göra dessa samarbeten oavsett pengar eller ej. Fast… jag menar… såna där boxar med lite allt möjligt som kommer hem och man ska unboxa? Tipsa om sin favorit som typ är diskmedel eller en sportdryck. KAN MAN ENS VINNA NÅT PÅ ATT DELA SÅNT? Och why?! Jag undrar massor på detta. Kanske är jag uppe på höga hästar nu men jag tycker det är konstigt. Har blivit besviken på mig själv många gånger för att jag delat en kampanj för att sedan upptäcka att alla jävlar delar exakt samma. Sånt bröt jag med för ett tag sedan för det känns inte rätt eller något jag kan stå för. Vill verkligen inte pusha för en produkt som jag inte ärligt tycker om. Nog!

Här är från fotningen idag och kanske får ni en ganska klar hint om vad jag ska utlysa för nyårstävling, men lite bonus ska en ha när man går in och läser bloggen nu på eftermiddagen visst?


Så det var cirka 1 timma av den här dagen som gick åt till det. Resten av tisdagen har jag försökt få ordning på det här stället. Bloggen. Haft problem med att ni inte kan kommentera inläggen vilket jag nu löst. Skönt! Däremot så vill jag att dom som läser inte ska behöva klicka sig in på inlägget för att få upp den lilla kommentar/ämnes-menyn som finns där. Så irriterande! Nu syns ju fan ingenting när man scrollar från förstasidan så därför bryter jag av inlägget så alla måste gå in på det dom vill fortsätta läsa. Ni som är bättre på WordPress än mig (ni är säkert många!) kan ju skicka en förklaring till mig så jag fattar var jag ändrat det. Jamen var det där tristaste diskussionen med mig själv ever? Kanske. Vi kan prata om julklappshysterin istället.

Den börjar lägga sig. Är klar till barnen och är så jävla nöjd med det. Alltså stor pust ut. River får radiostyrt Lego, böcker, tv-spel och ny morgonrock. Vide får ett piano (sorry synth!) sen ungefär samma som storebror. Det blir inte många klappar i år vilket känns helt okej. Dom är bortskämda året runt ändå. Jo! Sen tecknade jag en prenumeration på en tidning som heter ROBOT till barnen. Det är ett magasin för yngre gamers. Båda våra barn är tokiga i tv-spel (mamma med) så jag tror att dom kommer tycka detta är riktigt kul att få hem en gång i månaden. Det jag personligen tycker mest om att köpa är dock BÖCKER!! Skulle kunna köpa hur många som helst till dom hela tiden. Det känns också vettigt och klokt att pusha barnen att läsa mer. River får Planetarium (extremt vacker bok!) och Jordens fantastiska fakta. Han är vetgirig för tillfället så jag hoppas att jag tajmar rätt böcker till rätt läslustperiod nu. Vide får Super-Charlie och Flamingokatastrofen och sen KUNDE JAG INTE LÅTA BLI nya boken med Sommarskuggan. Vide älskar ju fanskapet. Tillsammans får dom Barnens stora kokbok: steg för steg. Ska bli ljuvligt att laga enkel mat tillsammans här hemma. Det är något jag verkligen ser fram emot så mycket. Björn njuter antagligen också av detta faktum. En liten klapp till Björn har också slunkit ner under granen. Vi byter egentligen inte men hittade två små saker som han bara måste ha! Han blev typ sur för att jag köpt nåt för nu måste ju han köpa till mig! Ha! Eller nej nej. Det behöver han verkligen inte för jag ger av kärlek inte pga måsten och begär. Herregud alltså.Jag försöker koppla bort så mycket som det bara går under dessa lediga dagar. Det är så jäkla nödvändigt att slå av och inte göra någonting alls faktiskt. I morse somnade jag om efter Björn åkte, lyssnade på lite podd (True Crime all the Time! SJUKT BRA!) och sen fotade jag. Thats it. SÅ HÄRLIGT. När jag väl satte mig ner för att ordna upp på datorn kom jag också på att jag typ inte själv följer några bloggar alls! Alltså vad fan är det för jävla sätt egentligen? Jag läser såklart era, ni som jag följer på Instagram, men i övrigt då? Har ni tips? Jag tycker verkligen om att läsa om andras liv, det blir liksom en paus från mitt eget även om jag älskar mitt oändligt. Ombyte förnöjer visst? Som sagt tipsa mig om du har någon som jag definitivt måste kolla in närmare. Inga skönhetsbloggar eller bloggar som bara pushar för ett lyckligt påklistrat influencer-liv tack! Nej tack. Nej nej. NEJ. Vanliga unika människor por favore!

Kärlek!🖤 /V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.