Vilja, vördnad & vinböcker

Hej ni!

Klev alldeles nyss ur duschen, helt dränerad och SÅ TRÖTT. Ändå väldigt glad (och stolt) att jag fortfarande fungerar bra på jobbet och i övrigt. Så, så skönt! Tänka sig att det är fullt möjligt att repa sig och komma tillbaka. Kanske inte helt som sitt tidigare jag, men klokare och med lite tyngre ryggsäck. Den där ryggsäcken är något jag faktiskt oftast gillar att bära på. Kanske lite otymplig nu & då men en kan inte få allt. Det är så livet är bara och det är mycket enklare att välkomna och acceptera än att bita ihop och låtsas som att den inte hänger där på ryggen. Jag känner vördnad för mig själv i vinter. Krigare! Go Veronica din utbrända jävla sate.

Anyhooooow. HEMMA ALLTSÅ. Kom hem till ett tomt hus, barnens julklappar ligger utspridda över bordet i vardagsrummet, det är stökigt och det ligger högar med kläder överallt. Det enda jag tänker på just nu, istället för tråkigt städ och paketinslagning, är mina nya vinböcker som bara väntar på att jag ska öppna upp dom och fördjupa mig lite till. Tänkte ge mig på Spanien. Intresset för vinlandet Spanien har vuxit åt helvete för mycket senaste månaderna och nu ska jag börja på en bok som jag hoppas ska ge mig lite mer djup och vetskap om vinkulturen där. Känns roligt!


Alltså jag kanske ‘råkade’ slinka ner den här boken och ytterligare en vinbok när jag beställde barnens julklappar från Bokus. Tänkte att ‘vad fan spelar det för roll om det blir liiiiite, alltså lagom pyttelite dyrare order?’ Klick klick. Beställt! Jag är så jävla oekonomisk och dum ibland, MEN KAN INTE LÅTA B L I. Sorry not sorry. Förutom denna så klickade jag hem ‘Nebbiolo- så funkar det’. Den är jag satans taggad på. Petter är min husgud! Fan vad jag skulle ge mycket för att sitta och smutta Brunello med honom i Åre. Suck.

Omslagen på Alf & Petters böcker är något av det snyggaste jag sett i bokväg. Så äkta, avslappnat och estetiskt snyggt. Helvete alltså. Vill ha böckerna framme på display hela tiden. Precis så fina är dom! Och trevliga att läsa såklart. Inget jävla pretto-bladder utan extremt likeable & lättillgängligt. STORT TIPS! Är ni intresserad av vin på samma nivå som jag själv (dvs hemmapimplande lekman) så är detta riktigt härliga böcker att plöja igenom.

Alltså jag tror det var allt för ikväll?! Orka! Jag måste ju hinna med att läsa lite också innan jag somnar för natten.

Hasta luego! /V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.