VABBHELVETE

inlägg innehåller annonslänk

Jag sa ju att tisdagar är skit! Särskilt när barnen såklart blir sjuka det absolut första dom blir när vi ses. Så jävla typiskt. Sen klockan sju så har Vide matvägrat och gråtit över precis allt. Han blir alltid sådär lagom sur och härligt grinig. Det får mig att känna mig som typ världens sämsta morsa. On the upside så har jag hunnit städa och diska nu på morgonen och nu sitter jag med er. Försöker tänka positivt men jag mår fan dåligt när barnen är sjuka. Det känns som att vi varit småförkylda hela hösten, River har missat massor med träningar och Vide är blek som ett lakan. En vecka kvar till jul och jag vill verkligen inte ha sjukstuga då. Håller alla tummar, tår och alla andra kroppsdelar att så inte blir fallet.

Städ check!


Igår fick vi i alla fall en riktigt mysdag tillsammans. Jag fick min egentid med vänner på dagen när barnen ändå hade skola och när jag hämtade upp kidsen så drog vi till leklandet. Så skönt. Det här med min egentid med vänner kan jag vara rätt kass på. Det går liksom i omgångar men just nu är jag inne i en sån fas där jag har lätt för att ses, skriva och umgås. Igår med bästa sällskapet🖤 Satan så härligt att sitta med vuxna vänner, dricka kaffe och prata i MASSOR. Ser redan fram emot nästa gång. Trots att jag känner mig riktigt okej nuförtiden så vaknade jag upp imorse och kände mig arg. Irriterad. Känslig. Som att någon stressat sönder mig i sömnen. Jag tror det är kombinationen av vintertid, sjukdom och mycket att tänka på men kan inte helt sätta fingret på vad det är. Blev dock riktigt less nyss när båda barnen (trots sjukdom) fick nåt jävla il och helt från ingenstans beter sig som om dom aldrig varit sjuka. Bortblåst förkylning. Ingen feber. Sen gick det några minuter och Vide börjar gråta igen. VAD ÄR DETTA? Känslan att skrika till åt sina barn att ‘ta det lugnt för du är sjuk!’ är provocerande. Det är som att Vide glömmer bort att han är krasslig och inte ska ränna omkring som ett tok i huset. River tror jag hellre kände sig dålig imorse för att lillebror var dålig. NÄ, SKOLA OCH JOBB IMORGON TACK!!!! Jag klättrar på väggarna och behöver släppa mitt dåliga samvete nu direkt. Om det går dvs. Är jävligt dålig på att hantera mitt samvete faktiskt. Helt ärligt kan jag inte hantera det ALLS. Det här är fan sämsta dagen på länge bara för att jag känner mig kass gentemot jobbet, mot barnen och mot skolan. Allt blir skit bara.


Dagens läge👆🏼🕹💤

Nu mer vabb och strålande humör/ V

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.