Shake´n´bake!

inlägg innehåller annonslänk

Så kom dagen när vi fick hem kidsen! Vilken känsla det är VARJE GÅNG. Vi var inte sena med att sätta igång med det som barnen sett fram emot sedan julafton, nämligen baka & laga med hjälp av den här boken. Riktigt rolig och med lättsamma recept så gick ju detta easy peasy. Vide har lagat lunch och River fick stå för en riktigt sliskig och göttig efterrätt. Parveln här valde korvstroganoff. Tråkigt att jag avskyr den maten men när barnen lagar då ÄTER MAN. Det är liksom en oskriven lag på nåt sätt. Tycker han lyckades jättebra och alla åt upp.


River ville göra efterrätt och kan säga att jag inte är så berest i ämnet för jag hade INGEN aning om att man kunde göra kladdkaka i hyperfart med bara mikron som hjälpmedel. Smidigt och jätteroligt för River med tanke på att han kunde göra precis allt på egen hand.

Kakan var klar på 2,5 minut på full effekt.

Två av koppkakorna smaksatte han med apelsinkrokant och dom andra är med pepparkakschoklad. Verkligen supersmarr! Idag är jag så stolt mamma.

Resterande tid av dagen ska jag spendera i sängen framför tv:n pga mensvärk och barnen har tillåtits tv-spel i några timmar.

BARNENS STORA KOKBOK steg för steg av Annakarin Nyberg och Clara Lidström hittar du på Bokus. Kidsen älskar den och dom har redan bestämt vad som ska lagas nästa gång. Rekommenderar den SÅHÄÄÄÄÄÄR STARKT!

Puss på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.